Monday, April 16, 2007

Vista vs XP


Avantaje:
Multa lume este fascinata de sistem de operare Windowa Vista pentru ca acesta ofera mai multe oportunitati decat sistemele dinaintea acestuia. Windows Vista ofera in schimb o securitate mult mai buna decat XP, iar prin acest motiv te determina sa-ti inoiesti sistemul de operare, pt a avea o securitate mai mare asupra informatiilor din propriul PC.
Designul care il ofera Windows Vista este unul chiar placut si iti reda o senzatie 3D, lucru care nu este intalnit la XP.

Dezavantaje:
La cata reclama si cat de mult sau stresat cei de la Microsoft sa scoata acest produs multi ar fi dorit ca acesta sa fie mult mai bine realizat. Dar ca de obicei cei de la Microsoft prefera sa umple piata cu aceste produse, cat mai repede, care nu sunt tocmai cele mai bune cum predint ei.
Una dintre marile greseli care le fac cei de la Microsoft este faptul ca doar incearca sa fixeze bugurile care apar si la sistemele anterioare, chiar daca reusesc dar mai tot timpu le scapa cate ceva.
Unele drivere care sunt folosite de exemplu pentru webcam-uri vechi sau imprimante tot vechi nu sunt compatibile si Windows Vista nu le mai recunoaste si nu poti sa le utilizezi.

No comments: